The Falls at Duraleigh

2014 – Raleigh, NC

The renovation of The Falls Clubhouse and Leasing office began with the need to take an established older community and transition it into an appealing new space to reach a younger, student and young professional based, demographic. The leasing office underwent a full interior demolition, creating an open floorplan complete with modern desking, bright paint accents, and modern artwork. The clubhouse went from a locked, unused and dull space to a fully accessible, multi-functional hub where residents can gather for all different types of events. There is a large club space complete with multiple lounge spaces, full kitchen, bar and pool table. An open grid ceiling feature was added to bring in visual interest with pops of color and provide the illusion of a dropped ceiling to establish a more intimate, yet modern environment. Additionally provided are an internet lounge, theater for residents to host their own movie or sports events, fitness center overlooking the pool and yoga studio.